Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı Platformu Eğitim Her Yerde Sloganıyla Üniversitemiz Personelinin Kullanımına Sunulmuştur.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından "Eğitim Her Yerde" sloganıyla kamu kurum ve kuruluşlarında bürokrasi ile iş yükünün azaltılması, insan kaynağı ile iş gücü planlamasının etkin ve verimli kullanılabilmesi, kamu personelinin eğitim ve donanım seviyelerini yükselterek hizmet kalitesinin arttırılması ve kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla "Uzaktan Eğitim Kapısı" platformu açılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile Rektörlüğümüz arasında yapılan çalışmalar ve işbirliği sonucu "Uzaktan Eğitim Kapısı" platformuna tüm Üniversitemiz personeli tanımlanmış olup personelimizin hizmetine sunulmuştur.

Çevrimiçi eğitim platformuna Personel Daire Başkanlığı tarafından tanımlanan tüm Üniversitemiz personeli https://egitim.cbiko.gov.tr/Giris  adresinden e-Devlet şifreleri ile giriş yapacaklardır.

Uzaktan Eğitim Kapısı Giriş İçin Tıklayınız