Eski Hükümlü Sürekli İşçi Alımı

Üniversitemizde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca Üniversitemiz eski hükümlü sürekli işçi alımı ilanına temizlik görevlisi mesleğinde başvuru yapanların noter huzurunda kura işlemleri tamamlanmıştır.
“Elektrikçi”, “Marangoz”, ‘’Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı’’ ve “Soğuk Demirci” mesleklerinde başvuru yapan adayların, öncelikli adayların ve “Temizlik Görevlisi” mesleğinde kura sonucu belirlenen asil adayların 16.07.2020-22.07.2020 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir.

22.07.2020 tarihine kadar belgelerini getirmeyen veya eksik getiren adaylar sözlü sınava katılma hakkını kaybedecektir. Bunların yerine sırasına göre yedek adaylardan gerekli belgeler istenecektir.
Sözlü sınav yeri ve tarihi Üniversitemiz internet sitesinde ilan edilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura Sonucu belirlenen asil adaylar ile öncelikli adaylar (Temizlik Görevlisi)
İŞKUR tarafından Üniversitemize bildirilen başvurular (“Elektrikçi”, “Marangoz”, ‘’Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı’’ ve “Soğuk Demirci”)
Kura sonucu belirlenen yedek adaylar (Temizlik Görevlisi)

“Temizlik Görevlisi” mesleğinde kura sonucu belirlenen asil adaylar, öncelikli adaylar ile “Elektrikçi”, “Marangoz”, ‘’Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı’’ ve “Soğuk Demirci” mesleklerinde başvuru yapan adayların 16.07.2020-22.07.2020 tarihleri arasında getirmesi gereken belgeler:

1-Sürekli işçi başvuru formu
2- Öğrenim belgesi
3- Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Başsavcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile mahkeme kararı istenecektir.)
4- Nüfus cüzdanı fotokopisi
5- 1 adet fotoğraf
6- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir.)
7- İkametgah belgesi (Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alınacak)
8- Eski Hükümlü Belgesi (Belgenin aslı görülecek)
9- İlgili meslek kolu için (Elektrikçi, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Soğuk Demirci), meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesi.
10-Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı (öncelikli aday için).
11- Daha önce kamu kuruluşunda çalıştığına dair belge (öncelikli aday için)

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ